Älska pocket, 2024-09-15

Omslag: Netflix [2024]. Used with permission.

Det perfekta paret tv-serie på Netflix

Elin Hildebrands roman Det perfekta paret har filmatiserats som tv-serie och kan ses på Netflix. Huvudrollerna spelas av Nicole Kidman, Liev Schreiber och Eve Hewson. Elin Hildebrand är en internationellt bästsäljande författare som har kallats för "the queen of the summer beach read". De flesta av hennes roman utspelas på ön Nantucket där hon också är bosatt sedan 1998.

Ett liv att dö för

Det råder bröllopsfeber på Natucket, den amerikanska överklassens sommarparadis. Giftermålet mellan Celeste Otis, den duktiga flickan från blygsamma förhållanden, och Benji Winbury, sonen till en brittisk arvtagerska, lovar att bli säsongens, om inte årtiondets, fest.

Men bara timmar innan vigseln ska gå av stapeln hittas brudtärnan drunknad – och alla i brudföljet är misstänka. När polischef Ed Kapenash förhör familjen och bröllopssällskapet inser han att bröllop är minfält för intriger – och att inget par är så perfekt som det ger sken av.

Sagt om boken

"Det perfekta paret är så bra som en detektivhistoria överhuvudtaget kan bli." THE GAZETTE

"Hilderbrands stora skara fans kommer att bli både större och helt till sig av lycka över denna fantastiska mysterieroman." PUBLISHERS WEEKLY

"Ett läsmåste i sommar." PEOPLE MAGAZINE